Zoneterapi nakke – behandling der lindrer

Zoneterapi nakke kan være lige den form for behandling som du går og leder efter. Ved hjælp af zoneterapi nakke kan du nemlig slippe for ømme og spændte muskler i nakken.

I dagens Danmark oplever mange problemer med spændte eller ømme muskler i nakken, skuldrene og ryggen.

Mange går rundt med det i årevis uden nødvendigvis at gøre noget ved problemet. Dette kan imidlertid, i værste fald, føre til en forværring af situationen.

Det bedste du kan gøre for dig selv og dit eget bedste er derfor at gøre noget ved det så snart det opstår.

Der er naturligvis en række øvelser man kan lave for at afhjælpe problemet. Derudover er der også almindelig fysiologisk massage.

Det bedste du kan gøre er dog at aflægge din zoneterapeut et besøg. Det er netop her at Zonestudiet og zoneterapeut Hanne Schulz Terp-Nielsen kommer ind i billedet.

Ved hjælp af zoneterapi nakke kan du nemlig komme dit problem til livs på bedst mulig vis. Dette sker endda alt imens at du får lejlighed til at ligge og slappe af på briksen.

Zoneterapi nakke – afslappende behandling hos Zonestudiet

På klinikken er der sørget for en god stemning og en afslappet atmosfære, ligesom at der er sørget for en pude som du kan hvile hovedet på.

Her er det med andre ord bare om at læne sig tilbage på briksen og nyde livet. Imens at du gør dette vil Hanne påvirke de relevante zoner under dine fødder.

De zoner eller punkter som påvirkes under behandlingen, har alle kontakt til det elle de steder du er øm eller spændt i.

Denne behandlingsform er forunderlig i det at det er kroppen selv der gør arbejdet. Som zoneterapeut sætter man blot gang i en række processer i kroppen.

Her i blandt sætter man ekstra skub i kroppens naturlige helingsprocesser.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Flere kontaktoplysninger kan findes her.