Zoneterapi Kolding – Skaber balance i kroppen

Du har søgt efter zoneterapi Kolding. Det kan da også give god mening for de fleste at opsøge en terapeut med specialisering i zoneterapi Kolding.

En sådan behandling kan nemlig løse en lang række problemer og lidelser, ligesom at det generelt kan føre til større velvære.

Bag Zonestudiet står Hanne Schulz Terp-Nielsen. Hun har flere års erfaring på området og står altid klar til at give en personlig behandling.

Hos Zonestudiet tages der nemlig udgangspunkt i hver enkelt kunde og dennes problemer eller lidelser.

Der er dermed ingen standardiserede behandlinger her, da hver enkelt behandling er unik. Jeg går ind og påvirker de zoner og punkter som kobler forskellige dele af vores krop sammen.

Under vores føder findes tusinder af nerveender. Herfra er der hul igennem til alle dele af kroppen. Det er dermed, med den rette viden og de rette teknikker, muligt at få hul igennem til det eller de områder af kroppen som du oplever problemer med.

Du vil næsten med sikkerhed blive overrasket over, hvor mange problemer og lidelser der kan lindres og i visse tilfælde også kureres med en omgang zoneterapi Kolding.

Zoneterapi Kolding kan dog også virke forebyggende. Det kan eksempelvis hjælpe til at booste dit energiniveau.

Zoneterapi Kolding – Forkælelse for krop og sjæl

En behandling med zoneterapi Kolding er ren forkælelse for både sjæl og krop. Allerede efter få behandlinger vil du begynde at mærke forskellen.

Jeg følger som zoneterapeut løbende med i udviklingen indenfor faget. Som kunde hos Zonestudiet er du dermed også sikret en behandling med de nyeste metoder samt den nyeste viden.

Du kan således trygt lægge dig på briksen og nyde din zoneterapi Kolding.  

En tur på briksen hos Zonestudiet skaber balance i kroppen og giver dig fornyet energi til de udfordringer morgendagen måtte bringe.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Find vores andre kontaktoplysninger på linket her.