Zoneterapi fødder

Når du søger zoneterapi fødder, så er det formentligt fordi du søger en god zoneterapeut. Dette er netop hvad du får hvis du vælger Zonestudiet i Kolding til at stå for din zoneterapi fødder.

Hos Zonestudiet kan du læne dig tilbage på briksen alt imens at jeg går i gang med din zoneterapi fødder.

Som uddannet zoneterapeut har jeg et indgående kendskab til fødderne. Fødderne er nemlig det ideelle sted at behandle en lang række symptomer.

Dette bunder i, at mange tusinde nerveender har deres endestation i vores fødder. Disse nerveender når ud i alle dele af vores krop.

Netop dette gør, at jeg som zoneterapeut kan sende små signaler gennem fødderne og ud i kroppen.

Hver kropsdel, ja hver muskel har hvert sit lille punkt på fødderne. På den måde er det muligt at koncentrere din behandling mod et eller flere specifikke steder i kroppen.

Omvendt kan jeg også via spændinger i dine fødder mærke, hvor i din krop der kunne være noget at arbejde på.

En omgang zoneterapi fødder har således en lang række af anvendelsesmuligheder.

Individuel zoneterapi fødder hos Zonestudiet

Når du vælger mig som din behandler, så er du garanteret en god og personlig behandling.

Jeg har nemlig ingen standardiserede forløb. Jeg tror nemlig mere på at tilpasse hver enkel behandling til den enkelte klient.

Gennem en indledende samtale taler vi om hvad du ønsker at få ud af behandlingen. Her kan du også få svar på de spørgsmål du måtte have inden vi går i gang.

Behandlingen er ren selvforkælelse for både sjæl og krop. Du kan således med fordel afprøve denne form for behandling uden at du har nogen lidelse eller lignende du ønsker behandlet.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Vores andre kontaktoplysninger kan findes her.