Afhjælp med zoneterapi allergi og astma

Hvis du søger zoneterapi allergi, så er du landet det helt rette sted. Hos Zonestudiet tilbydes behandling indenfor zoneterapi allergi.

Hvis du lider af astma eller allergi, så kan du med fordel tage kontakt til Zonestudiet. Bag denne klinik står jeg, Hanne Schulz Terp-Nielsen.

Jeg er uddannet zoneterapeut og har desuden stor ekspertise i faget. Ydermere følger jeg konstant med i udviklingen indenfor faget. På den måde er du altid sikret at blive behandlet med den nyeste viden og de nyeste teknikker i tankerne.

Således kan du uden bekymringer af nogen slags se frem til din behandling her på klinikken.

Mange symptomer lindres med zoneterapi allergi

Med en behandling indenfor zoneterapi allergi afhjælpes en række symptomer.

I det hele taget kan en behandling hos Zonestudiet gøre stor gavn indenfor mange områder. Det er ikke kun astma og allergi, men også stress, lavt energiniveau og mange andre ting det kan gøre godt for.

Med zoneterapi allergi kan der nemlig målrettes med netop de problemer du måtte gå rundt med. Behandlingen sætter skub i kroppens systemer, herunder kroppens egen helingsproces.

Behandlingen foregår under fødderne. Nærmere bestemt kan jeg via tryk og andre påvirkninger sende signaler ud til forskellige dele af kroppen.

Det kan jeg takket være kroppens nervebaner. Disse ender nemlig i vores fødder. Således er der adgang til alle dele af kroppen fra vores fødder.

Grunden til at behandlingen hedder zoneterapi allergi er, at fødderne er inddelt i forskellige zoner. Hver zone har kontakt til hver sin lille kropsdel. På den måde er hele kroppen på forunderlig vis forbundet.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Se vores andre kontaktoplysninger her.