Zoneterapi vægttab

Når du søger zoneterapi vægttab, så kan du med fordel se i retning af Zonestudiet. Her kan du få hjælp til kampen mod de overflødige kilo ved hjælp af zoneterapi vægttab.

Når du ønsker at tabe dig, så kan det ofte være en lang og sej kamp. Der er ofte mange bump på vejen mod målet.

Der findes et hav af kosttilskud og proklamerede smutveje. Med en omgang zoneterapi vægttab kan du dog få en hjælpende hånd i kampen uden at det kræver noget ekstra af dig.

Så længe at du lever sundt, spiser varieret og dyrker motion, så vil denne behandling kunne hjælpe. Vores behandling går ind og booster samt understøtter den forvandling som din krop er i.

At tabe sig er en lang proces og selv det at tabe ganske få kilo kan ofte være en kamp. Dermed kan det også være tiltrængt med en hjælpende hånd i kampen.

Zoneterapi vægttab giver dig øget overskud

Din zoneterapi vægttab behandling kan tilmed ende med at blive et frirum for dig. Et øjeblik hvor du kan puste ud og slappe helt af. Med andre ord kan det give lejlighed til at nyde livet fuldt ud for et øjeblik.

Dette kan være tiltrængt i en travl hverdag, hvor du tilmed er midt i en kamp mod vægten og de overflødige kilo.

Zoneterapi vægttab foregår ved at din zoneterapeut påvirker forskellige zoner under dine fødder. Dette sætter gang i alverdens gode og ikke mindst givende processer i din krop.

Hos Zonestudiet vil din behandler være zoneterapeut Hanne Schulz Terp-Nielsen. Hun har flere års erfaring indenfor zoneterapi og er dermed særdeles velegnet til at stå for din behandling.

Hun er meget opmærksom på kvaliteten af hendes behandlinger. Hun gør eksempelvis meget for at følge med i udviklingen i hendes branche.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Find vores andre kontaktoplysninger her