Zoneterapi forstoppelse – øg din livskvalitet

Gennem zoneterapi forstoppelse kan du blive dine problemer kvit. Hos Zonestudiet står zoneterapeut Hanne Schulz Terp-Nielsen klar til at øge din livskvalitet gennem zoneterapi forstoppelse.

Gennem denne behandling kan du blive fri for de problemer og lidelser som du måtte gå rundt med i kroppen.

Hanne har mange års erfaring i branchen og er som det fremgår af hendes titulering også uddannet zoneterapeut.

Som behandler i dette spændende fag følger hun løbende med i den nyeste viden samt de nyeste teknikker og lignende.

På den måde er du som klient hos Zonestudiet altid sikret den bedst mulige behandling. Dette kommer dig ikke mindst dig til gode i sidste ende, når du mærker forskellen efter en række behandlinger.

Zoneterapi forstoppelse – en forunderlig proces

Vores krop er en fantastisk maskine. Den er i stand til meget mere end vi selv tror.

Denne behandlingsform er ingen magi, det er derimod vores egen krop som gør al arbejdet. På den måde kan man argumentere for at behandleren blot er katalysator eller igangsætter af en række ret så fantastiske processer i vores krop.

Denne form for behandling foregår nemlig ved, at behandleren trykker på bestemte dele af dine fødder. Dette gøres for at sende signaler via kroppens nervebaner til forskellige dele af kroppen.

Således kan der nemlig sættes ekstra gang i kroppens selvhelende proces. Desuden kan de enkelte kropsdele påvirkes således, at forskellige lidelser behandles og kommer i bedring.

Det kan dog kræve en række behandlinger før end at du mærker en bedring. Mange oplever dog allerede en forbedring efter 2 eller 3 behandlinger.

Det er med andre ord en længere proces, men ikke desto mindre bliver man hurtig glad for og nærmest afhængig af zoneterapi forstoppelse.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Mere kontaktinformation kan findes her.