Zoneterapi stress – eller overskud i hverdagen

Du har søgt efter zoneterapi stress. Hos Zonestudiet tilbyder jeg blandt andet zoneterapi stress.

Denne form for behandling kan gavne i en lang række situationer. Et af de områder som det er særdeles hjælpsomt indenfor er dog at give dig mere energi i hverdagen.

Du kan således opleve at få mere overskud til hverdagens udfordringer.

Hvis du har en travl hverdag er det vigtigt at kunne slappe helt af når muligheden byder sig. Dette kan du få hjælp til via denne form for behandling.

Skulle det ske at det hele bliver for meget og du går ned med stress, så har vi løsningen. Her kan en zoneterapi stress behandling nemlig for alvor være gavnlig.

Erfaren behandler indenfor zoneterapi stress

Som klient her hos Zonestudiet får du en erfaren zoneterapeut som din behandler. Bag klinikken står Hanne Schulz Terp-Nielsen som har flere års erfaring i faget.

Du kan således trygt læne dig tilbage på briksen og nyde din zoneterapi stress behandling.

Der er mange fordele at hente i en behandling hos en zoneterapeut. Denne type behandling kan nemlig gavne en lang række problemer og lidelser i kroppen. Derudover kan det give stor velvære for både krop og sjæl.

Fordelene står med andre ord nærmest i kø ved en zoneterapi stress behandling.

Behandlingen foregår under dine fødder. Her har vi alle en lang række zoner som er koblet op til hele kroppen. Via kroppens nervebaner kan der med tryk og anden påvirkning sendes signaler ud i kroppen.

Med denne behandling kan der målrettes mod selv små dele af kroppen som du måtte have en form for problem med eller lidelse i.

Jeg står klar til at svare på eventuelle spørgsmål samt til at tage imod din booking på telefon: 21 77 55 35 eller mail: zonestudiet@mail.dk.

Se vores andre kontaktoplysninger her.